Ειδήσεις και Γεγονότα
15η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΑΥΚ

Το Σαββάτο 25 Νοεμβρίου 2006, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 15η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου στο Ξενοδοχείο “ΡΟΔΟΝ” στον Αγρό.
Το πρόγραμμα των εργασιών που άρχισε στις 18:00 περιελάμβανε τα ακόλουθα θέματα:

1. Ανάγνωση και έγκριση των πρακτικών της 14ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
2. Λογοδοσία από τον Πρόεδρό του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, για τα πεπραγμένα του προηγούμενου χρόνου.
3. Συζήτηση πάνω στη Λογοδοσία.
4. Κατάθεση, συζήτηση και έγκριση της Οικονομικής Έκθεσης.

Πριν από την έναρξη των εργασιών της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης έγινε ανάγνωση των πρακτικών της 14ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 26/11/2005 στο Αμφιθέατρο της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου στη Λευκωσία πέρυσι. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα τα πρακτικά.

Ο Πρόεδρος στη συνέχεια, καλωσόρισε όλα τα παρευρισκόμενα Μέλη του ΣΑΥΚ στη Γενική Συνέλευση. Ακολούθως, κατέθεσε τη Λογοδοσία του για τα πεπραγμένα της περιόδου Δεκεμβρίου 2005 – Νοεμβρίου 2006. Μετά την κατάθεση και παρουσίαση των πεπραγμένων ακολούθησε συζήτηση πάνω στη Λογοδοσία κατά την οποία εκφράστηκαν διάφορες απόψεις και εισηγήσεις.

Η ταμίας Ειρήνη Χρυσού κατέθεσε στη συνέχεια στη Γενική Συνέλευση την Οικονομική Έκθεση και ανέλυσε την κατάσταση των οικονομικών του Συνδέσμου. Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα την Οικονομική Έκθεση.

Οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έληξαν στις 20:00.

Με το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε Επίσημα Δείπνο το οποίο παρέθεσε ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου στα παρευρισκόμενα μέλη του, μέσα στα πλαίσια των εορτασμών του για τα 15 χρόνια ζωής του. Κατά τη διάρκεια του Επισήμου αυτού Δείπνου τιμήθηκαν και τα Ιδρυτικά Μέλη του Συνδέσμου μας με συμβολικό δώρο.
Αναφέρουμε τα Ιδρυτικά μέλη του Συνδέσμου μας:

Αχιλλέας Καλλίμαχος, Σωτήρης Σωτηρίου, Άθως Χαραλάμπους, Αναστάσιος Γιαννάκη, Μάριος Κουρτελλής, Γιώργος Σιδεράς, Σταύρος Λάμπρου, Ευθύβουλος Οικονόμου, Χαράλαμπος Περικλέους, Χαράλαμπος Γεωργιάδης, Πανίκος Δημητριάδης, Χρίστος Μαληκκίδης, Κωνσταντίνος Παπασταύρος, N.J.Ross Clunis, Ανδρέας Δημητρίου.

Eκπαιδευτική Ημερίδα 26/11/2006

Σε συνέχεια των εκδηλώσεων του ΣΑΥΚ κατά τη διήμερη παραμονή στο Ξενοδοχείο ΡΟΔΟΝ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 26/11/2006 και ώρα 10:30 εκπαιδευτική ημερίδα με τα ακόλουθα δύο θέματα :

1) “Επαγγελματικά Προσόντα στην Ασφάλεια και Υγεία στον Ευρωπαϊκό Χώρο”
Ομιλητής Άθως Χαραλάμπους, μέλος ΣΑΥΚ

2) “Συμβολή της Ασφάλειας και Υγείας στην επιχειρησιακή συνέργια”
Ομιλιτής Γιάννης Κακουλλής, μέλος Δ.Σ. ΣΑΥΚ

Το κείμενο της παρουσίασης από τον Άθω Χαραλάμπους επισυνάπτεται πιο κάτω για ενημέρωση των μελών μας. Στο κείμενο αυτό φαίνεται η προσπάθεια από το ENSHPO για τη δημιουργία ενός μητρώου μελών με επαγγελματικά προσόντα από όλο τον Ευρωπαϊκό χώρο και η αρχή γίνεται με τον “European Occupational Safety & Health Manager”.

© 2006 CYPRUS SAFETY & HEALTH ASSOCIATION. All Rights Reserved.