24η Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΑΥΚ – 20.11.2015

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε η 24η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΑΥΚ στη Λευκωσία.

 

Μετά την ανάγνωση των πρακτικών της 23ης Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης που έγινε στις 28 Νοεμβρίου 2014 στη Λευκωσία, τα μέλη του ΣΑΥΚ που παρευρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση ενέκριναν ομόφωνα τα εν λόγω πρακτικά.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος κατέθεσε λογοδοσία του για τα πεπραγμένα της περιόδου Νοεμβρίου 2014 – Νοεμβρίου 2015 και ακολούθησε συζήτηση κατά την οποία εκφράστηκαν διάφορες απόψεις και εισηγήσεις.

 

Η ταμίας, κα. Φρόσω Μιχαηλίδου, κατέθεσε την Οικονομική Έκθεση και ανέλυσε την κατάσταση των οικονομικών του Συνδέσμου. Η οικονομική έκθεση εγκρίθηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους.

 

Ακολούθησε η εκλογή χωρίς ανθυποψηφίους της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για τα επόμενα δύο χρόνια, την οποία αποτελούν οι Φρόσω Μιχαηλίδου και ο Χριστόφορος Θεοφίλου.

 

Στη συνέχεια διεξήχθηκαν εκλογές και το νέο ΔΣ καταρτίστηκε σε σώμα ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Γιώργος Φλωρίδης, Γραμματέας: Μιχαλάκης Θεοδότου, Ταμίας: Όλγα Νικολαΐδου, Μέλη: Έλενα Ναούμ– Λοϊζίδου, Μαρίνα Κουγιάλη, Χρίστος Χρίστου και Δημήτρης Τίτας.

 

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης ακολούθησε δεξίωση για όλους τους παρευρισκόμενους. Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν 65 άτομα.

Please reload

ΑΡΧΕΙΟ
Please reload