Εκδήλωση: «Ασφαλής και Υγιής Νέα Γενιά»

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ασφάλειας και Υγείας στην Εργασία, στις 28ηΑπριλίου 2018, ο ΣΑΥΚ διοργάνωσε με επιτυχία εκδήλωση με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού. Η εκδήλωση είχε ως θέμα «Ασφαλής και Υγιής Νέα Γενιά» και πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα «Ειρήνη» στο τέρμα της οδού Λήδρας, στη Λευκωσία.  

 

Τον χώρο επισκέφθηκαν μέλη του ΣΑΥΚ, καθώς επίσης και απλοί πολίτες οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα θέματα ασφάλειας κι υγείας καθώς επίσης και το παγκόσμιο φαινόμενο της παιδικής εκμετάλλευσης στην εργασία. Τα παιδιά ζωγράφισαν με θέμα την παιδική εκμετάλλευση στην εργασία και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ταινίες του NAPOκαθώς επίσης και να φωτογραφηθούν μαζί του. 

 

Συνδιοργανωτής στην εκδήλωση ήταν το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας, υποστηρικτές της εκδήλωσης ήταν η ΑΗΚ και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ενώ χορηγοί η CNPΑσφαλιστική, τα Ελληνικά Πετρέλαια (ΕΚΟ), ο Όμιλος Φώτος Φωτιάδης,  τα αεροδρόμια HERMES, οι φούρνοι ΖΟΡΠΑΣ, ο Δήμος Λευκωσίας και η εταιρεία Pissis. 

 

 

 

 

 

 

Please reload

ΑΡΧΕΙΟ
Please reload