ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΑΥΚ / 21 Ιουνίου 2018

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου προσκαλεί τα μέλη του ΣΑΥΚ σε Καταστατική Συνέλευση (Κ.Σ.), η οποία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018 και ώρα 18:00, στην αίθουσα «ΗΛΕΚΤΡΟΝ» στα Κεντρικά Γραφεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στη Λευκωσία.

 

Στόχος της ΚΣ είναι ο εκσυγχρονισμός του Καταστατικού του ΣΑΥΚ, ώστε να καταστεί πιο λειτουργικό και να συνάδει με της ανάγκες του σήμερα αλλά και του μέλλοντος. 

 

Το Καταστατικό με τις προτεινόμενες αλλαγές βρίσκεται ΕΔΩ και κάθε ενεργό μέλος του ΣΑΥΚ μπορεί να το εξασφαλίσει ώστε να ενημερωθεί σχετικά.

 

Η άποψη όλων των ενεργών μελών του ΣΑΥΚ, καθώς επίσης και η παρουσία τους στην Κ.Σ. κρίνεται ως απαραίτητη. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με το άρθρο 15 του Καταστατικού, δικαίωμα ψήφου θα έχουν όσα από τα ενεργά μέλη έχουν τακτοποιημένες τις συνδρομές τους την μέρα της Καταστατικής Συνέλευσης.

 

Μετά το τέλος των εργασιών της Κ.Σ. θα ακολουθήσει δεξίωση.

 

Παρακαλώ απαντήστε για τη συμμετοχή σας στην Κ.Σ., μέχρι τη Δευτέρα 18/06/2018 στο τηλέφωνο 99172410 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@cysha.org.cy

 

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ: ΑΡΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΎ ΚΥΠΡΟΥ

 

Please reload

ΑΡΧΕΙΟ
Please reload