Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα : «ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ» / Σάββατο 25 Μαΐου

Ο Σύνδεσμος Ασφάλειας και Υγείας Κύπρου (ΣΑΥΚ) σε συνεργασία με τη σχολή Ασφάλειας και Υγείας «Χείρωνας» διοργανώνει εξάωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης στις Πρώτες Βοήθειες στην εργασία.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Μαΐου 2019 μεταξύ των ωρών 9:00 και 16:00 στο οίκημα του ΣΑΥΚ στην οδό Κίμωνος 12 Ακρόπολη, 2001 Λευκωσία. Η παρουσίαση θα γίνει από τον πιστοποιημένο εκπαιδευτή κ. Δημήτρη Πιερούδη, από την Σχολή «Χείρωνας».

Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος (μέγιστος 15 άτομα) ως εκ τούτου οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν σύμφωνα με την σειρά υποβολής της αίτησης τους. Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται δωρεάν για μέλη του ΣΑΥΚ με τακτοποιημένες συνδρομές. Οι ενδιαφερόμενοι για αίτηση δήλωσης συμμετοχής παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την ηλεκτρονική διεύθυνση info@cysha.org.cy και θέμα επικοινωνίας «Σεμινάριο Πρώτες Βοήθειες 2019».

Μετά την επιτυχή συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης οι εκπαιδευόμενοι θα πιστοποιηθούν σαν Πρώτοι Βοηθοί στην Εργασία με πιστοποιητικό που ισχύει για 3 χρόνια.

Η σχολή Ασφάλειας και Υγείας «Χείρωνας» είναι πιστοποιημένη για τα πιο κάτω:

  • Εγκεκριμένος παροχέας προγραμμάτων κατάρτισης στις Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία από το ΥΕΠΚΑ Κύπρου με αρ. ΤΕΕ 21.01.6.3.4.10.

  • Εγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο του Association of First Aiders, AoFA UK, με αρ. CID 1035

  • Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑνΑΔ με αρ. Κ000308

  • Ο εκπαιδευτής Δ. Πιερούδης είναι εγκεκριμένος εκπ/της της ΑνΑΔ με αρ. Ε000623.

Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΥΚ

ΑΡΧΕΙΟ