ΣΑΥΚ – Υποστηρικτής στο «Restart Cyprus» Expo-Forum 2020


Αγαπητά μέλη,

Επικοινωνούμε μαζί σας σε συνέχεια προηγούμενου μηνύματος μας σχετικά με την υποστήριξη του ΣΑΥΚ στο "Restart Cyprus” Expo-Forum – Adapt to Covid-19: Live with the new reality and remain Healthyand safe, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 27 έως τις 31 Ιουλίου 2020 στο IMC Expo Centre στη Λευκωσία.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχει δοθεί παράταση σχετικά με την υποβολή ενδιαφέροντος από τα μέλη του ΣΑΥΚ για εκπαίδευση στην θεματολογία του forum, μέχρι και την Παρασκεύη, 03 Ιουλίου 2020.

Υπενθύμιση για εκπαιδεύσεις που θα λάβουν χώρα στο Forum:

O ΣΑΥΚ θα παρέχει στους συμμετέχοντες του Forum εκπαιδεύσεις σχετικά με την κατανόηση και εφαρμογή των πρωτοκόλλων και καλές πρακτικές που εφαρμόζονται σε διάφορους τομείς της οικονομίας σχετικά με τον Covid-19. Οι εκπαιδεύσεις αυτές μπορούν να διενεργηθούν από εσάς, τα μέλη μας, οι οποίοι δίνετε μεγάλη αξία στην όλη προσπάθεια που γίνεται από τον ΣΑΥΚ όλα αυτά τα χρόνια.

Σε συνέχεια των πιο πάνω, απευθυνόμαστε προς όλα τα μέλη του ΣΑΥΚ που ενδιαφέρονται να προσφέρουν εκπαίδευση στα θέματα αυτά, όπως υποβάλουν το ενδιαφέρον τους για την ετοιμασία και παρουσίαση των εκπαιδεύσεων αυτών, οι οποίες πρέπει να έχουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Να καλύπτουν ένα από τους πιο κάτω τομείς της οικονομίας: o Οικοδομική βιομηχανία, o Λιανικό εμπόριο, o Ξενοδοχεία και χώροι εστίασης, o Υγεία (νοσηλευτήρια, διαγνωστικά κέντρα, ιατρεία κλπ.). o Μεταποίηση.

  • Να γίνεται περιγραφή των συγκεκριμένων μέτρων και πρακτικών που λήφθηκαν στον οργανισμό τους σχετικά με τον Covid-19.

  • Να έχουν διάρκεια από 30 έως 45 λεπτά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους μεσώ email info@cysha.org.cy. Προσμένουμε στην μεγάλη και έγκαιρη ανταπόκριση σας.

Με εκτίμηση, Διοικητικό Συμβούλιο ΣΑΥΚ

ΑΡΧΕΙΟ